contact mail

Draagtassen

Draagtassen

In een tijd van Duurzaam en Maatschappelijk verantwoord ondernemen staat Weststrate vooraan bij nieuwe en innovatieve oplossingen. Weststrate heeft dan ook al diverse ecologische draagtassen in haar assortiment opgenomen.

Jute draagtassen

Oersterke, duurzame, jute draagtassen, met een eco-uitstraling. Het is dé trend van dit moment!
De tas is geproduceerd met als ingeving: maatschappelijke betrokkenheid staat voorop! Jute werd gewoonlijk gebruikt voor het maken van zakken voor thee,koffie en graan. Nu gebruiken we jute ook stoere, sterke en hippe tassen te maken met een eco-uitstraling.

LDPE regeneraat gerecycled plastic

De OPnieuw draagtas is de nieuwe draagtassenkwaliteit! Gemaakt uit 100% gerecycled afval dat is verkregen uit het eigen gesloten afval circuit.

Zero Tree tassen

Deze draagtassen worden gemaakt van handgeschept papier dat wordt gewonnen uit de vezels van de Abacca plant die verwant is met de bananenplant. ​

Bruin kraft

De 90% procent, uit afval gerecyclede tas met FSC keurmerk; geeft zekerheid dat de grondstof afkomstig is uit verantwoordelijk beheerde bossen

Bio Bag

De Bio Bag wordt gemaakt op basis van zetmeel. Deze bioplastic heeft de eigenschappen en voordelen van conventionele kunststoffen maar is composteerbaar.

Populaire producten

Papieren draagtassen
Grasvezel draagtassen
Jute draagtassen
Zero Tree draagtassen